İstanbul VIP Transfer

 İstanbul’da havayolu trafiği çok yoğundur. Her gün binlerce insan uçağa biner ve binlerce insan uçaktan iner. İstanbul dışına çıkacaklar havalimanına ulaşmak için değişik yolları kullanır. Aynı şekilde uçaktan inenler çok tavsiye edilen İstanbul VIP Transfer ile gideceği adrese rahat ulaşırlar. Uçak yolculuğunda 7/24 esası vardır ve gece-gündüz ulaşım gereği vardır. Özellikle gece verdiğimiz transfer hizmeti ulaşım kalitesi ihtiyaç giderme için çok önemli hizmettir.



Sektörde 14 yıl hizmet vermiş olan firmamız, 30 usta şoförü ile İstanbul trafiğinde emniyetli yolculuk imkânı sunar. 11 araçlık lüks filo içinde bulunan;

                Mercedes Benz Vito

                Mercedes Benz Sprinter

                Volkswagen Crafter

                Maserati

Gibi araçlar konforlu yolculuk için sizi destekleyecektir. Trafiğe takılmadan en iyi güzergâhı navigasyon sistemi ile tespit edip hızlı ve güvenli yolculuk hizmeti veriyoruz. Böylece zaman kaybı yaşamadan emniyetli bir yolculuk imkânı size sunuluyor.

İstanbul Havalimanı VIP Transfer

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşım için çok yoğun noktalardır. Her gün binlerce insan ya uçağa biniyor ya da uçaktan iniyor. Havalimanına giderken ya da gelirken İstanbul Havalimanı VIP Transfer hizmetinden faydalanmalısınız. Yolculuğun rahat ve güvenli geçmesini sizin tercihiniz belirleyecektir.

Firmamızın sunduğu ayrıcalıklı hizmet sayesinde evinizden-otelinizden uçağa ya da uçaktan evinize-otelinize sağlıklı ve güvenli şekilde ulaşabilirsiniz. Mağdur olmamak adına erken rezervasyon ile çözüm oluşturabilirsiniz. Gerek toplu taşıma gerekse de taksi yolculuğunun önemli sıkıntıları vardır. Bu sorunlara maruz kalmamak için zamanında harekete geçmelisiniz.

İstanbul VIP Transfer Fiyatları

Havalimanı ulaşımında VIP transfer ayrıcalığını yaşamanız gerekir. Böylesine kaliteli ulaşım hizmetini çok pahalı sanabilirsiniz. Rezervasyon için iletişime geçerseniz, karşınıza ekonomik fiyatlar çıkacaktır. Yoğun trafikte hızlı gidip risk almak tavsiye edilmez. Ulaşım için firmamızın araç ve şoförleri bu konuda size doğru bir ulaşım planı ile yardımcı olacaktır. Geç kalmadan zamanında ulaşım imkânına sahip olabilirsiniz.

İstanbul VIP Transfer fiyatları kalite ve ekonomik uyum sonucunu göstermektedir. Uçak yolculuğu öncesinde ve sonrasında tedbir almalı ve yolculuk konforunu devam ettirmelisiniz. VIP transfer ile bu konuda daha tedbirli olabilirsiniz.


Share on Google Plus

About Blogger by Hementasarim.com

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorum yazmak ücretsiz ve keyiflidir. Hementasarim.com

Entertainment